Lainsäädännössä on määritelty omavalvonnan periaatteet ja kirjausvelvoitteet.
Omavalvonnan kehitys
Omavalvonta elintarvikealan yrityksissä on ollut arkipäivää lainsäädännön vaatimana yli viisitoista vuotta. Suomen liittyessä EU:n jäseneksi myös elintarvikelainsäädäntö uudistettiin yhteisön vaatimusten mukaiseksi. Uudistustyötä ja harmonisointia on jatkettu edelleen. Iso elintarvikelainsäädännön uudistus tehtiin uusimalla elintarvikelaki ja asetus vuonna 2006.
HACCPdoc®
Kokonaisjärjestelmä omavalvonnan ja jäljitettävyyden dokumentointiin ja johtamiseen
Mahdollistaa eri lähteistä tulevien tietojen hallinnan ja analysoinnin
Järjestelmään voidaan syöttää tietoja
langattomilla
päätelaitteilla
automaattisesta lämpötila-
valvonnasta
PC:llä paikallisesti tai verkossa
Etusivu
Tervetuloa Larscon Oy:n kotisivuille. Yrityksen toimialana on elintarvikealan konsultointi ja koulutus.
Palvelemme kaupan, elintarviketuotannon, HoReCa -toimialan, alkutuotannon ja logistiikan aloilla toimivia yrityksiä.
AutammeHACCP-, laatu- ja ympäristöjärjestelmien kehittämisessä.
Kehitämme ja toteutamme tietojärjestelmiä omavalvonnan ja jäljitettävyyden tarpeisiin.
Toimitamme asiakkaan tarpeisiin sopivat lämpömittarit, valvontalaitteistot ja dokumentointijärjestelmät.
Tarjoamme koulutusta laatu- ja hygienia-asioissa sekä lainsäädännön vaatimusten mukaista ammattiliikenteen kuljettajakoulutusta.
Uutiset
HACCPdoc ® kylmähuoneen alusta(26.02.2016) Kehittämämme pinottava kylmähuoneen alustan on todettu parantavan varastojen ilman kiertoa. Esitteessä on tarkempi tuotekuvaus ja tilausosoite. Alustan myyntiä hoitaa..